Insert Testimonial

Op zoek naar jouw pad?

de passie challenge

voor ondernemers

7 dagen

online programma via facebookgroep

Kun jij wel wat meer passie gebruiken in jouw ondernemen?

Ik was 47 en opeens wist ik het niet meer...

Wat wil ik nu eigenlijk?

(en ik schaamde me dat ik daar dus 47 jaar voor nodig had en het antwoord nog steeds niet wist)


Mijn zoektocht, of eigenlijk mijn challenge, begon.

En binnen no-time wist ik het!


Het proces dat ik koos werkte.


En ik besloot om me te laten certificeren als Passion Test Facilitator.

Immers, als je lesgeeft in..., dan moet je zelf ook een gepassioneerd leven BLIJVEN leiden.

En dat wilde ik!

Nu, 3 jaar later, word ik 50 jaar.

De afgelopen tijd heb ik nagedacht hoe ik mijn tijd hier op aarde wil invullen.

Ik spreek veel ondernemers en de rode draad die ik hoor en zie is:

Niet WETEN (of eigenlijk niet DURVEN) kiezen voor wat ze nu écht willen.

Juist door te kiezen voor wat je het liefste doet en al je angsten los te laten zul je aantrekkelijker worden.


Juist door te kiezen zul je je ideale klant aantrekken.

Juist door te kiezen zul je op jouw voorwaarden kunnen werken.


Wil je meer passie in je leven en je aantrekkingskracht verdubbelen?

Meld je dan aan met de 100% kortingscode: Abraham

online trainingen maken met Hugo Bakker

Wat doen 'succesvolle' mensen nu wezenlijk anders?

Hoe kan het nu dat de ene persoon wel succesvol is en de andere niet?
Wat is de reden dat de één altijd financiële zorgen heeft en de ander in overvloed leeft?

En is het mogelijk om succesgewoonten te modelleren zodat je het zelfde succes mag ervaren?


Lees verder...

aan tafel met Brian Tracy

Het antwoord:

Succesvolle mensen hebben hun top 5 passies GLASHELDER

Hoe zou het voor jou zijn als je het proces om die 5 top passies helder te krijgen ZELF onder de knie krijgt en dit op elk moment van de dag kunnen toepassen?

Verlies je steeds energie en begrijp je niet waarom?

Meer dan 80% van de ondernemers doet werk, dingen, waar hij of zij niet blij van wordt. Vaak is het zo omdat de rekeningen en de hypotheek betaald moeten worden.

En als je vraagt waarom ze dit blijven doen..., ze 'moeten' wel want...

Eigenlijk puur uit angst dus...


Waar houd jij nog steeds aan vast?

Waar wil jij de controle houden?

En wat kost dat je?

“In de Passie Challenge ontdek je hoe je jouw leven kunt vormgeven zodat je nooit meer in angst hoeft te leven, nooit meer tekort hoeft te voelen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed non maximus erat, et bibendum leo. Duis ut massa ante. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim veniam., quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

hillarry mason

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliquat enim ad minim veniam., quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Peter DawsonLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet.


Aliquam pulvinar pellentesque adec felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue.


Anna Olson Blogger


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. 


Ella Johnson - Fashion Editor


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut adec odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum auctor nam nisi auctor 


Maria Ferguson - Stylist

>
BLOCK
BLOCK
Expand
Collapse
Background Section
Expand
Collapse
BLOCK
BLOCK
Testimonial
Expand
Collapse
BLOCK
BLOCK
Expand
Collapse
Background Section
Expand
Collapse
BLOCK
BLOCK
Expand
Collapse
BLOCK
BLOCK
Expand
Collapse
BLOCK
Expand
Collapse
Background Section
Expand
Collapse
BLOCK
BLOCK
Expand
Collapse
Column
Expand
Collapse
BLOCK
BLOCK
Expand
Collapse
Background Section
Expand
Collapse

call_2_actionstyled_boxguarantee_boxquiz

Arja van der Pot// Coach voor 50+ onderneemsters bij HART voor je bedrijf

Geweldige challenge, gegeven door een zeer gepassioneerde trainer, waarin je uitgedaagd wordt écht naar de klop van je HART te gaan luisteren en te gaan DOEN waar je HART het hardst voor klopt!

Johanna Vosslamber // Personal coach bij Krachtig Kwetsbaar Coaching

Hugo neemt je stap voor stap mee in de passie challenge. Hij doet dat op een enthousiaste en inspirerende manier. Het motiveerde mij en maakte mij weer bewust van waar ik sta, wat ik wil. En wat mijn passies nou echt zijn. Ik had het idee dat ik stil stond en nu is er weer beweging in gekomen en voel ik mij ook weer enthousiast, blij en heb weer energie. Gaaf ook om het met een groep te doen. Eerst vond ik dat spannend, maar het is ook veel krachtiger. Ik zou zo weer mee doen.

Anje van der Veen // Specialist Best Value en BPKV

In de Passie Challenge kwam ik binnen no time tot mijn passies. In een prachtig proces begeleidde Hugo compassievol naar dat waar mijn hart echt van gaat kloppen. Ik dacht jarenlang dat ik niet wist wat ik wilde. Blijkt dat ik dat heel goed weet. De dag na de passie test ondernam ik actie met een nieuwe website en een nieuw bedrijf.  Hoe gaaf is dat? Dankjewel, Hugo!

Bregtje Bethlehem // Life Coach en Debriefer

Hugo is enthousiast en maakt je enthousiast, geeft je het gevoel dat ook jij het kan én geeft ongelofelijk veel waardevolle informatie. Je hoeft niet meer alles zelf uit te vinden, dat heeft Hugo voor je gedaan.

Ik zou zeggen: doen!

Marije Werba // Office manager HR

Hugo vertelt met zoveel passie en enthousiasme, legt met eigen voorbeelden uit wat elke stap inhoud. Het gaat echt leven en het motiveert me enorm om zelf aan de slag te gaan.

Carola Pelder// Kindercoach

De passie challenge is een praktische en effectieve aanpak om helder te krijgen wat je werkelijk drijft. De verschillende oefeningen geven je handvatten om focus te houden op je passie en het te vertalen naar een winstgevend businessplan.      Wat Levert ondernemen met meer passie jou op?

 • In je volle kracht komen
 • Zichtbaar durven zijn
 • Meer volgers krijgen
 • Met plezier en energie ondernemen
 • Hogere prijzen durven vragen
 • Je ideale klant aantrekken
 • Een leven in vrijheid en overvloed


De passietest doen bij Hugo is echt een aanrader. In verschillende stappen krijg je meer duidelijkheid waar je passie ligt en waar je aan kunt werken. Hugo leidt je met gemak door alle stappen heen en geeft aanwijzingen, tips en trics waar nodig. Ik ben ook weer stappen verder. Nogmaals dank voor deze mooie test. Heel waardevol. 


Sabine Schalkwijk 
Solution mentor and Social Entrepreneur


De passie challenge heeft mij bewust gemaakt van patronen die ik al langer wist, maar nu even glashelder naar de voorgrond kwamen. Ik deed dingen uit gewoonte en plicht omdat ze altijd gewerkt hebben en mijn passies waren dan altijd iets voor ergens in de toekomst als er tijd voor is... Door de challenge heb ik 5 glasheldere passies kunnen neerzetten en ben ik vanaf die dag elke dag kleine stapjes aan het maken richting die passie. Ik spreek er ook over met meer mensen en het leeft veel meer!


Lydia van der Put - Gestalttherapeut en Ervaringsgericht Supervisor


Het is altijd lastig om keuzes en richting te bepalen. Zowel in werk als in je leven. Met de passie challenge wordt je op een toegankelijke manier geholpen deze keuzes te maken. Iedereen kan dit!


Ruchama Aalberts -
Praktisch Adviseur - Business Coach, Organisatieadvies, HRM/P&O adviseur

Ervaringen van andere deelnemers


Hugo is een goede vakleerkracht, trainer, coach, enz. Open, helder, rustig, betrokken en enthousiast. Hij vraagt om je commitment, is zelf geconcentreerd en bouwt regelmatig 'ja'-knikmomenten in EN even bewegen. Hij kan op een ontspannen manier overbrengen wat hij wil delen, vanuit persoonlijke ervaring.


Béatrice Staffeleu 

           GroepsleerkrachtAls je het hebt over passie, word je nog al eens zielig aangekeken. Passie, tsss. Maar eerlijk, wie wil niet doen waar je blij van wordt? En dat ontdek je op een geweldig eenvoudige manier in de passietest. Met een aanstekelijk enthousiasme neemt Hugo je door de stappen heen. En voor je het weet heb je jouw top 5. Ik maakte zowel mijn zakelijke als privé top 5. Dit geeft focus, helpt mij mijn richting te kiezen. En ach, als ik merk dat het niet meer klopt, doe ik de test gewoon nog een keer. 


Nicole Klip - Intuïtie & bewustzijnscoach: (hoog)gevoeligheid is jouw positieve kracht | je grenzen duidelijk, vanuit contact met jezelf én je omgeving


De Passie challenge is echt life changing! Deze test zou op elke middelbare school gegeven moeten worden zodat kinderen van jongs af aan leren wat hun passies zijn! Elke dag was een feest in Zoom met Hugo en bijna 500 deelnemers. Hugo haalt het beste uit iedereen naar boven, zet een veilige en liefdevolle sfeer neer en geeft nuttige tips om vanuit je passie te leven. Ik leef nu mijn passie elke dag en dat gun ik iedereen. Ervaar het zelf en je leven zal nooit meer hetzelfde zijn!


Andrea van der Molen - Ayurveda lifestyle coach. Yoga docente, vertaler Roemeens/Engels/Nederlands


Hoe werkt het?

De Passie Challenge is een online programma.


7 dagen lang doorloop je een proces.

Het proces helpt jou om met meer passie te gaan ondernemen.


De challenge speelt zich af via een besloten Facebookgroep.


Het is niet moeilijk...

Het gaat er om dat je gaat DOEN.

Door te doen ga je ONTDEKKEN.

En zo kun je gaan KIEZEN. 


Gevolg? Meer passie in je ondernemen.


Op dag 5 gaan we samen de Passie Test doen.

Dat zal een LIVE workshops van 3 uur zijn.

Uit deze test zal je TOP 5 passies blijken.

(mocht je er niet bij kunnen zijn, ik neem het op)


'Succesvolle' mensen hebben hun top 5 passies GLASHELDER.

Jij straks ook...


Op dit moment is de challenge gesloten.


k vond de passietest geweldig om te doen!


Monique van Laarhoven/ 

mede oprichter bij Zin Zen & Zo

Hugo heeft een hart voor mensen en wil niets liever dan dat mensen leven vanuit hun potentie, hun passie. Want als je leeft vanuit je passie dan krijg je energie in plaats van dat het je energie kost.

Gabriëlle Ton/ 

coaching en begeleiding met een creatieve twist

Hugo weet als geen ander over te brengen hoe het is om je passie te leven. Hij nam ons in de passie test stapsgewijs mee in het proces naar onszelf en onze passies. 

Karolina Wolvekamp / Natuurgeneeskundig Therapeute

Lang rondgelopen met 100.000 twijfels over wat ik nu precies moet doen met wat ik wil. Dan weer dit, dan weer dat. Na de Passie challenge viel de hele puzzel in elkaar. Vanaf dat moment voelde en wist ik waar ik helemaal voor wilde gaan. Hierna ben ik in een behoorlijke inspirerende stroomversnelling terecht gekomen. Ook mede dankzij een vraag die ik stelde tijdens het afronden van deze Challenge. Zo blij met de ruimte die hiervoor was en alles wat hier weer uit is voort gekomen. Dankbaar!.

Bianca Snip / 

de Innerlijke Schatkamer | geef jezelf de ruimte om te spelen en laat je creativiteit stromen

Een hele mooi manier om er achter te komen wat je ECHT bezighoudt.

Marianne Berendse /

 Executive Director Point of New, Innovator & Accelerator

Een fijne en inspirerende challenge boordevol enthousiasme en kennis. Praktisch toepasbaar door de passie test!

Jacqueline de Wit / 

Coordinator Hospice, leefstijlcoach

Over Hugo

Ik help jou 'liefdogeloos'..., ook al doet het soms pijn.

This is a note or highlight box

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut ut odio dui. Nulla eleifend purus in nisi bibendum aliquet. Aliquam pulvinar pellentesque felis, nec sollicitudin ligula feugiat at. Mauris ullamcorper ornare augue, maximus rutrum nisi elementum in. 

Hoe ziet de Passie Challenge er uit?

Ik kan me voorstellen dat je je een beeld wilt vormen van hoe de challenge er uit ziet.


Bijna zoals hieronder, alleen dan online:


 • Een stap voor stap proces waar ik je door heen leid
 • Je kunt het in je eigen tempo en vanuit huis (of je vakantie oord) doen
 • Successen delen en goede energie creëren
 • Foto's delen van je creaties en manifestaties
 • Elke dag een kleine stap in het proces
 • Op 15 januari (DATUM NOG AANPASSEN!) doen we samen de Passie Test!


Focus Masters

Wil jij ook je Passie verdubbelen?


Brian Tracy: “If you wanna summarize all motivational speaches, seminars, books, courses…: Get going, keep going!! Ha, ha, ha…”
(dit zei hij toen ik bij hem aan tafel zat, zie video)

Waar wacht je nog op?

Een groep om je heen die je steunt


De Passie Challenge geeft je een groep ondernemers die net als jij vooruit willen en begrijpen waar je tegenaan loopt. Je hoeft het allemaal niet meer alleen te doen. Wij steunen elkaar!heel belangrijk om te weten!


De Passie Challenge is niet vrijblijvend, als je resultaten wilt dan zul je aan de bak moeten.

Elisabeth Hoekman

Eigenaar bij Speciale Kaarten

Door het volgen van deze passie challenge heb ik meer inzicht gekregen in mijn persoonlijke en zakelijke passies van dit moment. En ik heb gemerkt dat het ook al gelijk effect had. Ik ben tot bijzondere, verrassende inzichten gekomen. Ik denk dat iedereen, die zoekende is of niet tevreden met z'n situatie is, deze passie challenge zou moeten volgen.

Angelique Schilder

Manager Human Resources bij Centrum voor Wiskunde & Informatica | Eigenaar Praktijk voor Bewustzijnscoaching)

Door inzicht te krijgen waar je hart het hardst voor klopt geeft rust en duiding in de keuzes die je maakt. Jouw storytelling en energieke manier van praten hielden mijn aandacht vast.

Ron Dielessen


De onderwerpen van de passie challenge waren niet nieuw voor mij. Toch goed om daar regelmatig bij stil te staan en eventueel bij te stellen. Waar ik echt enthousiast over ben is hoe Hugo deze challenge begeleidt. Hij is helemaal zichzelf, super enthousiast, stelt zich kwetsbaar op en creëert daarmee op een hele mooie manier een veilige omgeving, ondanks de grootte van de groep. Een echt voorbeeld van "practise what you preach", waardoor je het beste bij jezelf naar boven haalt.


Als je weer dat ‘zonnige, blije’ gevoel in je hart wilt voelen, vind ik dit een echte aanrader. Je passies en dingen die je echt belangrijk vindt, worden helder en als je je keuzes naast deze passies legt, kun je een hele bewuste keuze maken, waarvan jij gelukkiger wordt.

Angela Vadas

Leerkracht basisonderwijs en schoonheidsspecialist

De passie challenge is te gek. Je leert geloven in dankbaarheid en daarin het wonder te zien.

Hansje Kok

Zelfleiderschap na trauma

Alie Bruins

Ik help mensen met pijnklachten door hen de regie over eigen gezondheid terug te geven.

Waarom ik aan de Passie Challenge mee deed? Ik worstelde met de vraag is mijn passie nog wel mijn passie? Voor de lockdown was het te rustig in de praktijk en nu tijdens de lockdown! Hoe ga ik Reflexzone online aanbieden? Ben ik daarvoor gepassioneerd genoeg? Daar wilde ik antwoord op krijgen en dat heb ik dan ook gekregen! Gepassioneerd genoeg om mezelf te willen accepteren zoals ik ben!


Zelfleiderschap na trauma

Wees gepassioneerd, neem het heft in eigen handen en creëer een leven vol verwondering!

Velen zullen je gaan volgen, met je uit eten willen, geld naar je toesmijten en met je willen omgaan omdat je aantrekkingskracht verdubbelt.


Hugo

Alles wat hieronder staat kon ik niet verwijderen. Bij selecteren van het frame zag ik het prullenmandje niet meer verschijnen. Soms wel, maar dan gebeurde er niets als ik iets wilde verwijderen. ur.
Mark Spencer

Journalist


Marie Parker

Architect
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

?

mijn aandacht vast.?

)

 

© Hugo Bakker Trainer en Coach

>